Sessies

Stel je voor dat je een dieper inzicht krijgt in wie je werkelijk bent. Met mijn aanpak gebaseerd op Human Design ontdekken we samen jouw échte ik – jouw talenten, uitdagingen en jouw levensdoel hier op aarde!

Lara_Human_Design_Home4

“Wie ben ik?”
“Waar ben ik goed in?”

Dit zijn herkenbare vragen voor jou..

Je voelt dat je vast zit. Merkt dat je soms worstelt in het duister. En gevangen zit in een web van vragen zonder antwoorden. Het is tijd om die last van je schouders te werpen en je te gaan verdiepen in jouw Human Design!

Je bent nieuwsgierig naar wie je werkelijk bent, je drijfveren, je diepste verlangens. Human Design lonkt als een wegwijzer naar zelfinzicht, terwijl je smacht naar een innerlijke stem die je richting wijst! Ik snap dit zoooooo.

Je bent niet alleen. Velen hebben gestaan waar jij nu staat, vastberaden om hun leven te veranderen. Ik was daar 1 van!

Maar weet dit: door de lens van Human Design is het mogelijk om uit deze duisternis te breken, om helderheid te vinden en jezelf te laten stralen als nooit tevoren. Shine baby, shine!

Je verlangt naar verandering, naar een leven dat vol is van doelen, zelfvertrouwen en balans. Het is tijd om actie te ondernemen, om jezelf te bevrijden van die verstikkende stilstand.

Stap uit de schaduw. Kies voor groei.

Laten we samen die reis beginnen naar zelfontdekking, zelfliefde en persoonlijke triomf, met de diepgang van Human Design en mij als jouw gids.

Lara_Human_Design_Retreat
Favicon_Lara_Human_Design

Op reis naar jouw transformatie

Waarom kiezen voor mijn coaching? Heel simpel:

✦  Jij streeft naar groei en ontwikkeling. Mijn holistische aanpak, verweven met Human Design, biedt jou de weg naar transformatie. Geen lariekoek, geen luchtkastelen. Maar echte verandering! Realistische stappen in jouw groeiproces.

✦  Ik hanteer een zachtaardige benadering. Jij zoekt een coach die begripvol, ondersteunend en empathisch is. Bij mij voel je je veilig om jezelf te zijn en dieper te duiken in jouw reis van zelfontdekking.

✦  Mijn aanpak is holistisch. We kijken niet alleen naar Human Design, maar naar jou als geheel – jouw dromen, uitdagingen en levensdoelen. Human Design is geen geloof, maar ik geloof er heilig in 😉

Jouw reis naar zelfontdekking en groei begint hier. Sta jezelf toe om dieper te graven, omarm de ondersteuning die je verdient en laat jouw innerlijke licht stralen!

Kies de vorm die bij jou past!

Ik bied verschillende sessies aan en coachingspakketten. Bekijk hieronder waar jij het meeste mee resoneert en voel wat bij jou past! – Echte groei is meer zijn zoals je écht bent.

losse sessie

drie sessies

traject

Basis reading

losse sessie

Jij leert wat jouw profiel is en jouw taak is hier op deze wereld. Jij kan door deze opzichzelfstaande basis reading jouw conditioneringen onder ogen zien.

Waarschijnlijk zullen er veel ‘Ah-ha’ momentjes zijn en zal je naar huis gaan met wat kleine huiswerk opdrachtjes.

Heb jij al veel Human Design kennis? Geef dit dan bij mij aan. Ik pas mijn niveau aan, aan jou! We kunnen dus zo diep gaan als jij wilt!

Deep Dive

drie sessies

In de eerste Basis sessie gaan we jouw chart bekijken en uitpluizen en zal je kennis maken met jouw bestemming op deze aarde.

In de tweede Deep Dive sessie duiken we diep in de kanalen, verbindingen en onderliggende boodschappen die jouw Human Design voor je heeft. Hoe leer jij? Wat zijn dingen die bij jou passen als hobby? We kunnen al jouw levensvragen gaan beantwoorden.

In de derde Embody sessie gaan we alles wat jouw Human Design je vertelt, integreren. Als je live komt en wilt: Ik ga jou begeleiden in een diepe hypnotische meditatie om alle verworven kennis langzaam in jouw lijf te laten aankomen, zodat jij jouw Human Design makkelijker gaat leven.

Coaching

traject

Human Design werkt alleen, als je het leeft. Dat is mijn motto en mijn overtuiging. Mijn visie en mijn missie in één.

Om jou je design te laten leven is er soms wat meer tijd voor nodig. Dat kan komen doordat jouw conditioneringen, trauma’s of patronen jou in de weg zitten. Human Design werkt voor je als je daarvan loskomt.

Ik ben gespecialiseerd om jou te laten verbinden met jouw ware ik, hoe jij bent geboren, hoe je bent in de natuur, hoe je bent bedoeld.

In 3 maanden tijd gaan wij samenwerken aan jouw metamorfose. De transitie van jouw leven. Terug naar wie je bent.

Hi, ik ben Lara!

Jaren lang was ik op zoek. Op zoek naar wie ik was, wat mijn doel was. Want er moet toch wel een reden zijn dat ik hier op deze grote aarde ben? Na angst, strijd en ook verdriet heb ik letterlijk en figuurlijk “het licht” gezien. Nu, jaren later weet ik het antwoord en kan ik mezelf dagelijks terug in het licht en mijn kracht zetten. Nu wil ik jou daarbij begeleiden met alle ervaring die ik inmiddels heb opgedaan.. Mag ik jouw gids zijn?

“Ik heb zelf het design om mensen te laten transformeren. En mijn Human Design leef ik. Dus ik transformeer jou met gemak en van nature.”

“Als je meer wilt weten over jouw Human Design, moet je bij Lara zijn. Zij lééft haar design, want ze is gemaakt om complexe zaken makkelijk uit te leggen. En dat is precies wat ze doet! Met daar bovenop nog een schep humor en liefde, gidst ze jou door jouw design en laat ze je (in)zien en voelen hoe jij meer vanuit jouw kracht kunt leven.”

– Judith

“Lara is een super lieve meid met ontzettend veel kennis van Human Design. Wanneer je voor het eerst kennis maakt met Human Design is het vooral heel erg ingewikkeld maar Lara kan het zo goed uitleggen, waardoor het goed te begrijpen is ook al heb je er nog geen ervaring mee. Ik raad het iedereen aan om een reading te doen, het geeft namelijk veel inzichten in wie je écht bent. Super waardevol, thanks lieve Lara!”

– Melanie

“Lara mag zich met recht Human Design Coach noemen. Ik heb de deep dive bij haar gedaan. Lara heeft mij mee op reis genomen in mijn HD chart, langs mijn profile, (open) centers en kanalen. Het heeft mij inzichten gegeven en tevens meer ownership over wie ik ben. Niet alleen het doorlopen en de uitleg over mijn chart is wat Lara goed kan. Haar kunde ligt ook in het coachen. Ze doorgrond, voelt aan, moedigt aan, is direct en liefdevol. Als je meer over jouw design wilt weten en jezelf beter wil begrijpen.. Lara is je coach!”

– Ellen

Veelgestelde vragen

Is Human Design coaching iets voor mij?

Jij wilt weten wat jouw Human Design nou eigenlijk betekent en je wilt dat iemand met veel ervaring jou dit uitlegt. Ik snap je! Inmiddels geef ik gemiddeld 8 sessies per week. Dus ik heb enorm veel ervaring en kennis om jou dit in detail uit te leggen.

Human Design biedt inzicht in jouw unieke blauwdruk en kan je helpen beter te begrijpen hoe je beslissingen neemt en hoe je jezelf kunt ontwikkelen. Wil je terug naar je eigen kern? Dan is Human Design coaching zeker iets voor jou!

Moet ik al iets weten over Human Design?

Nee, iedereen is welkom voor coaching! Of je nu nieuw bent in Human Design of er al wat van af weet. Ik ben graag jouw gids!

Hoe kan ik een reading of coaching boeken?

Kies de optie die het beste bij je past: basis reading, deep dive of coaching. Je kunt direct via de checkout afrekenen, je ontvangt na betaling alle informatie in je inbox en de mogelijkheid om direct iets in mijn agenda in te plannen!

Mocht je eerst even kennis willen maken, dan kan dat altijd. Stuur me even een mail en dan plannen we een kennismakingcall in! 

Waar vinden de sessies plaats?

Alle sessies vinden online via Zoom plaats. Je ontvangt bij inboeken van een sessie direct de zoomlink in je inbox.

Live afspreken is mogelijk, in overleg. Ik woon op Ibiza, maar ik ben ook regelmatig in Nederland (Utrecht). Wil je echt live afspreken, stuur me dan een mailtje over de mogelijkheden.

Mag ik jouw gids zijn?

Boek nu je reading of coaching in, of stuur mij een email met de vraag of je even met mij wilt bellen. Dan plannen we een korte call waarin we elkaar beter leren kennen en dan weten we gelijk of er een match is!