Human Design
& Zelfliefde  retreat

Vijf dagen lang onderdompelen in jouw Human Design. Een retreat zoals het hoort te zijn. Een innerlijke reis naar jouw diepste kern.

Lara_Human_Design_Retreat2

Ben jij iemand die…

✦  Vaak de gedachte heeft: wie ben ik nu precies? waar ben ik goed in?

✦  Op zoek is naar haar échte ik.

✦  Zichzelf wil leren kennen en klaar is voor het serieuze werk.

✦  Bij haar essentie wil komen en HAAR antwoorden wil vinden.

✦  Graag haar Zelfliefde wil vergroten.

✦  Meer over de diepere laag van Human Design wil weten en niet alleen maar op zoek is naar basiskennis.

✦  Sowieso nog veeeeel meer wil leren over Human Design.

Dan is het Human Design & Zelfliefde Retreat op Ibiza iets voor jou! Een reis naar zelfontdekking en empowerment, die jou de inzichten zal bieden om jezelf beter te begrijpen en onvoorwaardelijk van jezelf te houden.

De kracht van
Human Design

Ken je dat gevoel dat je soms hebt, alsof je niet helemaal weet wie je bent of waar je naartoe gaat? Misschien voel je je onzeker over keuzes, worstel je met relaties of wil je gewoon meer inzicht in jezelf en je leven.

Favicon_Lara_Human_Design

Ontdek jezelf

Met behulp van Human Design kunnen we diep ingaan op wie jij bent, wat je talenten zijn en hoe je het beste beslissingen kunt nemen die écht bij jou passen.

Favicon_Lara_Human_Design

Verminder stress en onzekerheid

Als je worstelt met stress, keuzes maken of jezelf accepteren zoals je bent, kan Human Design je helpen om helderheid te krijgen en zelfliefde te cultiveren op een manier die specifiek is voor jouw energie.

Favicon_Lara_Human_Design

Verbind met anderen

Als relaties een uitdaging zijn of als je moeite hebt met communicatie, kan het begrijpen van jouw energetische dynamiek en die van anderen je helpen om betere connecties te maken en conflicten te verminderen.

Favicon_Lara_Human_Design

Vind richting en vervulling

Als je het gevoel hebt dat je vastzit of niet tevreden bent met waar je nu bent, kunnen we samen een pad ontwerpen om jouw doelen te bereiken en jouw potentieel vollediger te benutten.

Het draait allemaal om jouw eigen ontdekkingstocht, en ik ben hier om je te begeleiden en ondersteunen. Laten we samen de fascinerende wereld van Human Design verkennen en je helpen om meer in lijn te komen met wie je werkelijk bent.

Lara_Human_Design_Retreat
Favicon_Lara_Human_Design

Wat kan ik verwachten
op de retreat?

✦  Na een Human Design & Zelfliefde Retreat heb jij een compleet beeld van wie jij nou daadwerkelijk bent en hoe je bent gemaakt!

✦  Ik creëer een ‘safe place’. Een bubbel van liefde en licht. Waarin jij compleet jezelf mag zijn en mag ontdekken.

✦  Een warme, ondersteunende groep van gelijkgestemde zielen die ook op zoek zijn naar zelfontwikkeling d.m.v. Human Design en groei. Deel ervaringen, verhalen en steun elkaar tijdens deze reis van transformatie.

✦  Met heerlijk gezond eten voed jij je lichaam op het hoogste niveau en je lichaam zal direct ontspannen door de liefde die je proeft door het eten heen.

✦  Door middel van meditaties, lichtelijke beweegmomenten, hoorcolleges en oefeningen zal jij weer in je lichaam landen. De plek waar alle antwoorden liggen!

✦  We gaan de liefde voor jezelf vergroten, jij gaat jezelf echt leren kennen en je zal na dit retreat precies weten wat jouw talenten zijn en ook jouw valkuilen.

Dit krijg je:

✦ 5 dagen lang écht jouw Human Design leven.

✦ 5 dagen lang Lara als coach die met je meekijkt en HD workshops geeft.

✦ Opstellingen op basis van HD, gezond eten, meditaties en vooral RUST.

✦ Ibiza… Hét eiland waar Human Design is ontstaan, dichterbij de bron kom je niet!

✦ De heerlijkste vegetarische maaltijden gemaakt door een private chef

✦ Een kamer met max 2 personen per kamer. Kamerindeling wordt gemaakt door Lara op basis van jouw Human Design.

EXTRA OPTIE: Een energie massage van de beste masseuse van het eiland kan je bijboeken.

Jij gaat naar huis met…

1

Diep inzicht in jouw Human Design

Ontdek je unieke energetische blauwdruk volgens Human Design. Leer hoe je jouw innerlijke mechanismen kunt begrijpen op basis van deze boeiende mix van astrologie, I Ching, Kabbalah en chakraleer. Dit is jouw kompas om meer inzicht te krijgen in je persoonlijkheid, je talenten en je interacties met anderen.

2

Zelfliefde

Duik diep in de kunst van zelfliefde en zelfacceptatie. Leer praktische technieken om compassie voor jezelf te cultiveren, zelfs in je meest uitdagende momenten. Het begint allemaal met het erkennen van je eigen waarde en het omarmen van je eigenheid.

3

Innerlijke rust en balans

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en vind innerlijke rust. Ontwikkel tools en technieken, zoals meditatie, die je helpen om in het moment te leven en een diepere verbinding met jezelf te ervaren.

4

Praktische toepassingen

Leer hoe je de inzichten van Human Design kunt toepassen in je dagelijks leven om betere beslissingen te nemen, gezondere relaties op te bouwen en meer voldoening te vinden.

De locatie

Ubuntu Treat Home Ibiza

Op 30 min rijden van Ibiza Airport ligt het “Ubuntu Treat Home Ibiza” op een prachtige locatie, midden in de natuur en uitkijkend op de bergen in de Atzarro Vallei.

De missie van deze prachtige locatie is een tweede thuis aanbieden, waardoor je vanuit alle rust en ruimte, tijd kunt doorbrengen om te onthaasten, jezelf op te laden en te ontspannen. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om een gezonde balans te creëren tussen het fysieke en lichamelijke aspect. Een combinatie van vakantie, ontspanning, verdieping, verbinding en avontuur.

Met 5 slaapkamers, 2 hippe luxe glamping tenten en een fantastische yurt voor de sessies. Er zijn voldoende ruimtes om je op vrije momenten even te kunnen terug trekken. Tevens heerlijk zwembad en een serene rust voor de stilte die we hebben in het HD retreat.

Wat gaan we doen?

Het programma

Onderstaand vind je het basis programma voor elke retreat. Het definitieve programma per retreat is afhankelijk van de deelnemers. We bekijken wat de groep op dat moment nodig heeft. En kunnen met elkaar besluiten dat iets er bij mag of dat we iets niet doen. ♥️

vrijdag

12:00   Aankomst op de locatie
13:00   Lunch van onze private chef
16:00   Opening van het retreat
18:30   Diner
20:00   HD workshop S&A

zaterdag

08:00   Opstaan in stilte, ochtendmeditatie en lichte beweging
09:00   Ontbijt
10:00   HD opstellingen deel 1
12:30   Lunch
14:00   HD opstellingen deel 2
18:30   Diner
Avond vrij

zondag

08:00   Opstaan in stilte, ochtendmeditatie, lichte beweging
09:00   Ontbijt
10:00   HD opstellingen deel 3
12:30   Lunch (eet licht.. want…)
14:00   Breathwork
18:30   Diner
Avond vrij of workshop ‘Human Design business en carrière’

maandag

08:00   Opstaan in stilte, ochtendmeditatie
09:00   Ontbijt
10:00   Hike in de bergen van Ibiza
12:30   Lunch
14:00   Workshop ‘Human Design Relaties en Liefde’
18:30   Diner
20:00  Verrassingsavond

dinsdag

08:00   Opstaan in stilte, ochtendmeditatie, lichte beweging
09:00   Ontbijt
10:00   Afsluiting
12:00   Naar huis

Lara_Human_Design_Retreat2

Jouw Human Design coach

Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste Human Design coach voor jou ben. Mijn passie voor dit fantastische systeem, mijn ‘extra lijntje met de kosmos’ en mijn toewijding om anderen te helpen hun ware zelf te ontdekken, maken mij een coach die net dat beetje meer kan bieden.

Ik breng Human Design op een begrijpelijke, boeiende manier over, zodat je de inzichten direct kunt toepassen in jouw leven.

Laten we samen de prachtige reis van zelfontdekking beginnen. Kies voor mij als jouw Human Design coach en laat mij je begeleiden naar een leven dat in lijn is met jouw ware essentie.

Veelgestelde vragen

Als je overweegt om deel te nemen aan mijn Human Design en Zelfliefde retreat op Ibiza, heb je misschien een paar vragen. Hier zijn de antwoorden die jou kunnen helpen beslissen:

Zitten vliegtickets / vervoer bij de prijs inbegrepen?

Het is exclusief vliegtickets en transfer. Dit regel jij zelf. Mijn advies zou zijn om na het retreat nog 2 nachtjes ergens op ibiza te verblijven. Zo kan jij rustig bijkomen van alle nieuwe inzichten en transformatie in jezelf en ga je het in je eigen tijd integreren.

Tevens raad ik het aan om een auto te huren aangezien een auto een must is op Ibiza en vanaf het retreat centrum geen taxi’s te krijgen zijn. Ik voeg iedereen altijd toe aan een whatsappgroep van te voren en dan kan je met elkaar afstemmen wie er auto’s huren en of je mee kunt rijden.

Wat zijn de aankomst/vertrek tijden?

Op dag 1 van het retreat starten we om 12.00 uur. Op de laatste dag van het retreat eindigen we ook op 12.00 uur. 

Wat is Human Design en waarom zou ik eraan deelnemen?

Human Design biedt inzicht in jouw unieke blauwdruk en kan je helpen beter te begrijpen hoe je beslissingen neemt en hoe je jezelf kunt ontwikkelen.

Wat staat me te wachten tijdens het retreat?

Het programma omvat workshops, meditaties en zelfliefde-oefeningen die jou helpen jezelf te ontdekken en te groeien. Bekijk het volledige programma.

Ik zie in het programma 'HD opstellingen' staan, wat moet ik me daarbij voorstellen?

Tijdens de HD opstelling loop je je eigen chart door. Het is systemisch werk. Het geeft enorm veel inzichten, je krijgt echt dingen door vanuit je lichaam en je design. Die inzichten geven enorme sprongen in je persoonlijke ontwikkeling.

Moet ik al iets weten over Human Design?

Nee, iedereen is welkom, of je nu nieuw bent in Human Design of er al wat van af weet.

Is het retreat geschikt voor introverte mensen?

Absoluut, er is ruimte voor persoonlijke reflectie en comfort. Het is een veilige omgeving voor alle persoonlijkheden.

Hoe zal dit retreat me helpen met zelfliefde en persoonlijke groei?

Je leert praktische tools om zelfliefde te cultiveren en persoonlijke groei te stimuleren, en ontdekt je unieke kwaliteiten.

Hoe zit het met de accommodatie en voorzieningen op Ibiza?

Verwacht een comfortabele accommodatie, heerlijke maaltijden en je kan ook een massage bijboeken!

Zijn er nog follow-up mogelijkheden na het retreat?

 Ik bied verdere ondersteuning na afloop van het retreat, zodat je jouw groei kunt voortzetten. Ik bel elke deelneemster persoonlijk binnen 2 weken na het retreat. Dan kunnen wij altijd nog samen besluiten of coaching voor jou een goed idee is.

Wat als ik nog twijfel heb of het bij mij past?

Laten we praten! Ik ben beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en te kijken of het retreat aansluit bij wat jij nodig hebt.

Ik sta klaar om je te helpen deze reis van zelfontdekking en zelfliefde aan te gaan. Samen gaan we dieper in op jouw eigenheid en potentieel. Wil je me bellen? Stuur je me dan een berichtje en dan maken we een afspraak.

“Ik heb echt ja gezegd tegen het retreat om meer inzicht krijgen in mijn Human Design chart, Purpose in het leven en JA te zeggen voor mezelf.

Ik vond het verloop van het hele programma erg goed, maar de opstellingen zijn me het meest bij gebleven, dit was een erg intensieve dag met de hele groep, waardoor je elkaar beter leert kennen en de traumas/uitdagingen van elkaar ook beter gaat begrijpen, daarna ontstond er een soort van acceptatie en liefde naar elkaar.

Door de rust en stilte, en natuurlijk de diepgang van Human Design, heb ik een beter begrip gekregen van wie ik ben, zelf acceptatie, en weet ik beter wat bij me past en hoe ik de toekomst wil inrichten. Ik had geen specifieke verwachtingen, heb het eigenlijk geheel op me af laten komen.”

– Romy

“Ik wilde weer in verbinding komen met mezelf, de rust en verbinding voelen met gelijkgestemden vrouwen. En oh! Dat heb ik gekregen. De openheid, de warmte en liefde die je voelt van elkaar. Dat je echt jezelf mag en kunt zijn. De rust en stilte waren ook enorm fijn. En de plek.. magisch. Het was echt fantastisch en het had van mij nog wel 2 dagen langer mogen duren! De hike was ook gaaf.

Ik neem echt mee dat ik mezelf mag laten zien en meer stralen, dat het leven een mysterie mag zijn. Bepaalde dingen heb ik los mogen laten. Minder in mijn hoofd (overdenken) en meer naar mijn gevoel luisteren. Ik mag vertrouwen op mijn pad, het komt vanzelf. Meer flowen en zelfvertrouwen. Nee, ik had weinig verwachtigingen. Het is een groot cadeau voor mezelf geweest. Het moest zo zijn. Ik doe het zo weer! Thanks lieve Lara.”

– Jeanet

“Ik wilde inzichten in mijzelf krijgen en in balans komen. Onder professioneel toezicht opzoek naar mijn doel en toekomst dromen. Wat het meeste indruk om mij heeft gemaakt was de Human Design/familie opstelling en de cacao ceremonie/dansfeest! Dat was een feestje!

Het retreat heeft me echt inzichten voor het leven gegeven. En ook moed om voor keuzes te gaan staan. Begrip richting mezelf en anderen. Ik had het wel gehoopt, maar niet gedacht dat het al direct zo praktisch handvaten kreeg dat bij thuiskomst al een boel ten positieve is verandert. Ik ben zo dankbaar voor dit retreat!”

– Elise

“Alles kwam voor mij samen op dit retreat, Ibiza, Human Design en Zelfliefde (2 grote en belangrijke thema’s voor mij dit jaar) Alles kwam echt samen! De synergie tussen de verschillende aspecten. Van de Stilte tot de Inquiry, maar ook de massage, HD Workshops, Opstellingen en de afsluitende Energetische sessie. Wat ik zo bijzonder vond: Je kunt niet bedenken vooraf wat er gaat gebeuren.. dat is het bizarre is er aan.. Het was fantastisch!”

– Inge

Sta je op het punt om een keuze te maken die jouw leven kan veranderen?

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

Dompel jezelf onder in een unieke reis van zelfontdekking en zelfliefde op het betoverende Ibiza tijdens mijn Human Design & Zelfliefde Retreat.

Het is tijd om jouw twijfels te laten varen en jezelf toe te staan om te groeien, je wordt omarmd door een omgeving die jouw veiligheid, begrip en groei biedt. Grijp deze kans om naar je eigen Human Design te gaan laten leven, om de liefde voor jezelf op te laten bloeien en een pad naar vrolijkheid en vervulling te vinden!

Dus, waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone, pak deze kans op transformatie en laat jezelf stralen zoals nooit tevoren!

Klik nu op de ‘ik wil mee – knop’ en begin jouw reis naar zelfontdekking en zelfliefde op Ibiza.

Ik kan niet wachten om je daar te zien!

Met zoveel enthousiasme,
licht en liefde,

Lara 💫

Ga je mee op Retreat?

Via de agenda zie je wanneer de eerstvolgende retreat georganiseerd wordt. Je kunt je daar ook direct aanmelden voor de datum van jouw voorkeur!