Lara_Human_Design_Retreat
Favicon_Lara_Human_Design

Hi, ik ben Lara

Jouw reisleider oftewel ‘guide’ op de ontdekkingstocht naar zelfbewustzijn en groei door middel van Human Design.

Mijn hele leven wist ik al…

Dat ik anders was dan mijn leeftijdsgenootjes. En inmiddels weet ik, dat ik ‘hoog-sensitief’ ben. Dit betekent dat ik dingen aanvoel en soms ook boodschappen doorkrijg.

Mijzelf accepteren was een lang, maar geweldig proces. Ik geloof dat je nooit uitgeleerd bent over jezelf. Toen ik Human Design leerde kennen heeft dat mij zoveel inzichten gegeven.

Ik ben van nature een 50/50 combinatie van een ratio persoon en een gevoelsmens. Mijn ratio analyseert graag, maar mijn intuïtie geeft mij elke dag advies over keuzes in het leven.

Ik ben verliefd geworden op Human Design. En deze ontdekking wil ik met jou delen! Als Projector 1/3 ben ik ook echt gemaakt om anderen te begeleiden en te zien.

Human Design Coach

Ik ben een toegewijde Human Design coach en woon op het mooie Ibiza. Mijn passie voor het begrijpen van de diepten van de menselijke geest, gecombineerd met mijn achtergrond in psychologie, filosofie en persoonlijke ontwikkeling, stelt mij in staat om jou te begeleiden op jouw pad naar zelfontdekking en empowerment.

Ik begrijp de uitdagingen waar we allemaal mee te maken hebben in deze snelle en veranderende wereld. Mijn eigen reis van zelfontdekking begon uit nieuwsgierigheid naar wat ons uniek maakt en hoe we ons leven kunnen vormgeven op basis van onze ware aard.

Als een projector 1/3 in Human Design, ben ik gefascineerd door hoe onze blauwdrukken invloed hebben op onze manier van denken, handelen en onze interacties met anderen. Mijn expertise stelt me in staat om inzicht te bieden in jouw Human Design en je te helpen jouw unieke pad te omarmen.

Mijn aanpak als coach is down-to-earth, empathisch en praktisch. Mijn kennis komt allemaal direct van de bron: Ra Uru Hu. Ik studeer alleen aan opleidingen vanuit het IHDS of het Nederlandse Instituut. Ik ben gecertificeerd Holistisch Coach en heb mijn Living your Design. In november 2023 gestart tot analist voor BG5 (business en carrière binnen Human Design), omdat ik zelf ook nooit uitgeleerd ben!

Samen zullen we de inzichten van Human Design combineren met moderne tools om je te helpen in je persoonlijke en professionele leven.

Of je nu op zoek bent naar helderheid over je carrière, worstelt met zelfacceptatie of gewoon wilt begrijpen hoe je het meeste uit je leven kunt halen, ik ben hier om je te begeleiden en te ondersteunen.

Laten we samen dieper duiken, onze krachten bundelen en ontdekken hoe je je ware potentieel kunt ontketenen.

Mijn Missie

Mijn doel als Human Design coach is om jou te helpen begrijpen wat jou zo uniek maakt en hoe je dat kunt gebruiken voor een lievelingsleven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen speciale talenten en eigenschappen heeft. Mijn missie is om je te helpen die te ontdekken en ze te gebruiken om een gelukkiger en vervullender leven te leiden.

Human Design is mijn gereedschap. Het is een manier om te begrijpen waarom je doet wat je doet en hoe je beter met anderen kunt omgaan. Door dit te combineren met mijn kennis van psychologie, help ik je om jezelf te begrijpen en te omarmen.

Ik wil een plek creëren waar je jezelf kunt zijn zonder angst of oordeel. Ik wil je begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking en je helpen bij het vinden van jouw eigen pad.

Samen gaan we op zoek naar wat jou uniek maakt en hoe je dat kunt gebruiken om een leven te leiden dat echt bij je past.

Mijn coaching
kenmerkt zich door…

1

Echte Passie

Mijn liefde voor Human Design gaat verder dan alleen maar kennis vergaren en delen. Het is een passie die me voortdurend aanspoort om meer te leren, te begrijpen en mijn expertise te verdiepen, zodat ik jou op de meest betekenisvolle manier kan begeleiden.

2

Individuele Benadering

Ik begrijp dat ieder individu uniek is, en dat geldt ook voor jou. Mijn aanpak is volledig afgestemd op jouw Human Design, waardoor we samen de diepten van jouw echt IK kunnen verkennen en begrijpen.

3

Empathisch Luisteren

Ik luister écht naar jou. Mijn empathische vermogen stelt me in staat om jouw ervaringen, uitdagingen en doelen te begrijpen, waardoor we samen een gepersonaliseerd pad naar groei kunnen creëren.

4

Duidelijke Communicatie

Ingewikkelde concepten kunnen verwarrend zijn, maar niet als je met mij werkt. Ik breng Human Design op een begrijpelijke, boeiende manier over, zodat je de inzichten direct kunt toepassen in jouw leven.

5

Transformatieve Resultaten

Mensen die door mij zijn gecoacht, ervaren echte veranderingen. No joke! Ze hebben de liefde van hun leven gevonden, durven opeens wel die stap te maken voor die vette baan en wonen nu in het buitenland omdat ze dat altijd graag wilden doen. Of het nu gaat om een dieper zelfbegrip, het omarmen van je eigen kracht of het nemen van weloverwogen beslissingen die je leven verrijken, mijn coaching heeft impact.

Ik LEEF mijn Human Design!

Ik heb 4 centra ingekleurd.

Mijn Ajna en Keel zijn gedefineerd en ik heb 2 kanalen daar tussen lopen. 17-62, kanaal van acceptatie en 43-23, kanaal van structuren. Ik ben in mijn bewuste kant een mental projector. Dat betekent dat ik veel analyseer en moeilijke concepten goed en makkelijk kan uitpluizen. Leren is voor mij niet lastig en tevens zijn het dus talenten waarmee ik deze abstracte ideeën goed kan uiten via mijn keel.

Mijn milt en mijn wortel zijn ook gedefineerd. Dat betekent dat ik een splenic-projector ben, oftewel ik moet al mijn keuzes maken op mijn intuitie. Ik weet in het hier en nu wat gezond is voor mij en ook direct wanneer iets onveilig is. Tevens heb ik kanaal 32-54. Dat gaat over dat ik een neusje heb voor succes. Maar het kanaal heet ook echt letterlijk: ‘Het transformatie kanaal’. Het zit in het tribale circuit en het betekent dat ik dus écht gemaakt ben om anderen te transformeren. Het zit in mijn genen.

Mijn G, Ego, Solar en Sacral zijn dus niet gedefineerd. Mijn solar plexus, oftewel mijn emotiecentrum, en mijn ego centrum zijn helemaal open. Wat betekent dat mijn ziel niet gekomen is op aarde om mijzelf te bewijzen. Maar juist wel om anderen te begeleiden in hun emoties. Ik voel de ander haarfijn aan. Mijn niet gedefineerde G zorgt ervoor dat ik de ander “word”, wat natuurlijk heel helpend is tijdens mijn coachingsessies.

Mijn incarnatiecross is the Right Angle Cross of the Maya 2. 62/61/42/32. Ik ben geboren om door de illusie heen te zien die het leven heet en een guide te zijn in details. Nou.. laat dat nou precies zijn wat ik dagelijks doe.

Ik leef mijn Design to the fullest!

Get to know me!

En hierbij natuurlijk nog een lekker rijtje (fun) facts 🤪

Favicon_Lara_Human_Design

Geboorteplaats

Utrecht, Nederland – daar begon mijn avontuur op deze wereld!

Favicon_Lara_Human_Design

Leeftijd

31 jaar jong – een mix van levenservaring en jeugdige energie.

Favicon_Lara_Human_Design

Human Design Type

Een “energy/motor” Projector met een Milt autoriteit. Ik ben gemaakt om anderen te begeleiden. Ik heb de juiste observaties en inzicht om jou te doorzien

Favicon_Lara_Human_Design

Passie voor Kennis

Mijn brede interesse in persoonlijke ontwikkeling, psychologie, filosofie en Human Design is een voortdurende ontdekkingsreis.

Favicon_Lara_Human_Design

Avontuurlijke Geest

Ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen, reizen naar nieuwe plekken en ontmoeten van diverse mensen en culturen. Daarom woon ik nu ook op Ibiza!

Favicon_Lara_Human_Design

Muzikaal

Ik ben vroeger een ‘musicalsterretje’ geweest. Ik heb veel op het podium gestaan en houd enorm van zingen en dansen! Ook kan ik erg lekker mn heupjes los gooien op een tof festival in de zomer van Nederland!

Favicon_Lara_Human_Design

Natuurliefhebber

Genietend van de rust en schoonheid van de natuur van Ibiza – wandelingen/hiken, of gewoon de frisse zeelucht opsnuiven bij mijn ochtendrondje.

Favicon_Lara_Human_Design

Thee-liefhebber

Een grote fan van gember thee en netflix – mijn favoriete manier om te ontspannen na een lange dag.

Favicon_Lara_Human_Design

Liefde voor Leerprocessen

Altijd op zoek naar nieuwe kennis en inzichten, of het nu via boeken, podcasts of workshops is.

Wil je me nog
beter leren kennen?

Leuk als je me volgt op Instagram! Hier deel ik de tofste weetjes vanuit Human Design, een stukje van mijn leven op Ibiza en maak ik af en toe een flauw grapje! Mijn DM staat altijd voor je open, zie ik je daar?