Terug naar wie je écht hoort te zijn.

Zo simpel? JA! As simple as that! Mijn coachpraktijk, gespecialiseerd in Human Design, gaat jou helpen om je échte ik (met jouw talenten en je valkuilen) bloot te leggen en te integreren in jouw dagelijkse leven.

logo_Lara_Human_Design
Lara_Human_Design_Home3

Herkenbaar?

✦   Zit jij vast in je denken, weet je soms niet meer waar je het zoeken moet?

✦   Heb je de zoveelste dure cursus aangeschaft en een coach in de arm genomen?

✦   Maar ben je eigenlijk nog steeds ‘op zoek’ bent naar wie je bent?

✦   En wil je nu eens echt gaan leven naar wie je hoort te zijn?

✦   Door beslissingen maken vanuit jouw lijf i.p.v. je hoofd?

Ik snap je. Ik was misschien hetzelfde als jij. Totdat ik Human Design ontdekte. Het is een systeem wat werkt met logica, maar het gaat eigenlijk over gevoel en bewustzijn.

Lara_Human_Design_Home

Wat ik doe? Ik leg je gewoon heel simpel uit wie je bent!

Zullen we dat gewoon doen? Geen tierlantijntjes bij mij. En dat jij vanaf daar gaat ‘experimenten’ zoals we dat noemen in Human Design. Experimenteren met de info die ik je heb gegeven over JOU. En ik begeleid je daar bij, met elke vraag mag je bij me aankloppen.

Tevens, ik maak geen grapje… zeg ik altijd tegen mijn klanten voor de grap: “Als je met mij gaat werken, dan mag je gaan opletten voor overvloed”. Omdat jij dingen gaat veranderen, verandert het universum en jouw omgeving als het ware met je mee. Ik zie altijd bij mij klanten, echt werkelijk waar bij 99%, hun diepste verlangens uitkomen.

Lara_Human_Design_Home4

Hi, ik ben Lara!

Human Design werkt alleen, als je het leeft. Dat is mijn motto en mijn overtuiging. Mijn visie en mijn missie in één.

Want als we ons HD design leven, dan is het leven zoveel simpeler, mooier en moeitelozer. En ik ben daar het levende bewijs van.

Door mijn kennis én eigen ervaring, begeleid ik je met liefde op deze reis terug naar jezelf. Terug naar wie je hoort te zijn. That’s it.

“Ik help jou met aardse nuchterheid en spirituele wijsheid om je essentie en doel in het leven te achterhalen.”

“Lara heeft mij op een hele toegankelijke en fijne manier geholpen met mijn persoonlijke Human Design ontdekkingstocht.

Ze is zo lief, rustig, enthousiast en heeft veel kennis. Ze weet alles ook heel beeldend en toegankelijk uit te leggen. Het is zo fijn om tijdens de sessies alle vragen te kunnen stellen, twijfels te delen, te reflecteren en af en toe een zijspoor te nemen door vragen te stellen over de designs van mensen die dichtbij mij staan. Heel waardevol!

De 3 deep dive sessies, waaronder een met een bijzondere meditatie, waren alle 3, stuk voor stuk cadeautjes. Blij dat Lara op mijn pad is gekomen.”

– Leonie

“Een reading bij Lara is de kers op de taart!

Na zelf al veel uit te hebben gezocht over mijn design, weet Lara precies die puntjes op de i te zetten die je nodig hebt om je design (en dat van je naasten!) goed te begrijpen.

Dat zij hierbij haar energetische talent inzet, heeft voor mij een grote meerwaarde.”

– Maria

“Wat ben ik dankbaar voor de HD sessie die ik bij Lara heb gehad! Ze beschikt over veel kennis over HD en integreert dit met intonatie die zij doorkrijgt over jou als individu.

Haar energie is ontzettend prettig. Ze combineert warmte, enthousiasme en vrolijkheid met oprechte eerlijkheid en duidelijke directe communicatie.

Met alle informatie en tips die ik van haar gekregen heb, kan ik aan de slag. Ze heeft me ook een boost in vertrouwen en energie gegeven. Dank je wel Lara!”

– Dianne

Upcoming events
& retreats

Bekijk de agenda voor alle toffe Human Design projecten die ik onderneem! Van retreats, human design dagen, podcasts etc.

Mag ik jouw gids zijn?

Jij weet inmiddels al wel dat je bij mij moet zijn of niet. Met een hart vol liefde, een grote glimlach en met af en toe een luchtig grapje, leg ik dit moeilijke systeem aan jou uit.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe events?

Ik beloof je, ik spam je niet en ik houd zelf geen eens van nieuwsbrieven 🙂

© 2022-2023 Lara Human Design    ●    Algemene Voorwaarden    ●    Privacybeleid    ●    Cookiebeleid     ●     Made with ♡ by Lydia Nijhof